30 Ocak 2011 Pazar

GENÇ İSTANBUL SPOR KULÜBÜ

2007 Yılında A takım ve Genç takım antrenörlerimiz Adem Salıcı, Şahin Kundakcı tarafından kurulmuş olan Genç İstanbul Spor Kulübü renklerimizi İstanbul liglerinde başarı ile taşımaya devam ediyor.
Temel amacı A takımımıza oyuncu yetiştirmek olan ve Etiler İSOV Lisesinde çalışmalarını yürüten GENÇ İSTANBUL SPOR KULÜBÜ 2010 – 2011 yılında yıldız ve küçükkategorilerinde elde ettiği olumlu sonuçlarla gururumuz olmaya devam ediyor…


Altyapı basketbol müsabakalarında 7. haftaya girilirken Genç İstanbul Spor Kulübü fırtına gibi esmeye devam ediyor.Seri B liginde katıldıkları YILDIZ ve KÜÇÜK kategorilerinde oynadıkları rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyen Genç İstanbul Spor Kulübü Altyapısı, herkesin dikkatini şimdiden çekmeyi başardı.



Küçük takım kategorisinde ilk maçını Ataşehir Yıldızlarına karşı oynayan ekip 112-27 gibi farklı bir galibiyet ile lige merhaba derken, Tecrübeli gardı Ulaş Sarıoğlu önderliğinde ikinci haftayı da Yoncalar’ı (Darüşşafaka 1998) 46-69 skorla yenerek kayıpsız kapattı. Gurupta Beylerbeyi, Selimiye (Fenerbahçe 1998), Borusan ve N. Baldöktü gibi zorlu ekiplerle karşılaşacak olan küçük takımda hedef üst lig.
Genç İstanbul Yıldız takımı ise Altınyurt’u 75-32, Dev Adamlar’ı 58-64 yenerek grupta liderliğe yükselmiştir. Pertevniyalden Engin Can Eyin, Darüşşafaka’ dan Ege Dülgar ve Murat Deniz’ in yanı sıra Işık Spordan Yiğit Bayülken, Emir Özbilek, İTÜ’den Tınay Aksoy gibi önemli oyuncuları kadrosuna katarak kuvvetli ve iddialı bir ekip kuran Genç İstanbul Yıldız Takım’ı Gard mevkisinde Sinan Deriş, pivot Kubilay Balcı, Sinan Betil, Fatih Yazıcı ile altyapı basketbolunu takip edenlere iyi bir basketbol sunmak yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz iletildi.