30 Ocak 2011 Pazar

10’UN ADI İSTANBULSPOR : 10-0


Süper Amatör Küme’de sezona Tophane Tayfun önünde aldığı 1-0’lık galibiyetle başlayan İstanbulspor ikinci maçındaHadımköyspor’a gol olup yağdı: 10–0.
Bakırköy Belediye Stadı’nda oynanan maçta lige katılıp katılmayacağı son ana kadar belli olmayan Hadımköyspor, genç takım ve U 17 ağırlıklı bir kadro ile çıktı. İstanbulspor rakibi önünde 90 dakika tek kale oynadı.
Hadımköyspor zaman zaman kontratak yapmayı denese de sonunu getiremedi. İstanbulspor kalecisi Mustafa maçı adeta terlemeden tamamlarken Hadımköyspor’da kaleci Ozan yediği gollere rağmen, maçın başında yaptığı mükemmel kurtarışlarla takımında belki de konuşulan tek isim oldu.
Rakibi önünde maça adeta golle başlayan İstanbulspor 1. dakikada Hacı Hüseyin’in attığı golle 1–0 öne geçti. Devreyi 21. ve 30. dakikalarda Uğur’un attığı gollerle 3–0 önde kapatan ev sahibi ekip ikinci yarıda farka gitti. Sarı Siyahlılara farklı galibiyeti getiren diğer golleri de 49. dakikada kendi kalesine Rıdvan, 62. dakikada Numan, 68. dakikada Sinan, 72. dakikada İbrahim, 80. dakikada Onur, 83. dakikada İbrahim ve 84. dakikada Yavuz attı.
Bu arada geçtiğimiz sezon Hadımköyspor forması giyen Numan ve Gürkan eski takımına karşı İstanbulspor formasıyla sahaya ilk on birde çıkarken Numan takımının gollerinden birine imza attı.
Stat: Bakırköy Belediye Hakemler: Nuri Bingöl, Şenol Susam, Mert Güzenge İstanbulspor: Mustafa, H.Hüseyin, Sinan, Sait, Cem, Birkan, İbrahim, Uğur, Gürkan, Yavuz, Numan Hadımköyspor: Ozan, Duran, Tayfun, Hayrettin, Rıdvan, Hami, Kubilay, Bülent, Ertuğrul, Ahmet, Ali Aykut Goller: 1’Hacı Hüseyin, 21’ ve 30’Uğur, 49’Rıdvan (Kendi kalesine), 62’Numan, 68’Sinan, 72’İbrahim, 80’Onur, 83’İbrahim, 84’Yavuz (İstanbulspor).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz iletildi.